fbpx
Skip to content

Priče klijenata

MOJI KLIJENTI

Sve govori o meni

Ja nisam od onih koji sami sebe hvale, niti volim da pričam puno o svom radu i o ljudima kojima sam pomogla.

Na njihovu želju, donosimo Vam njihove priče.

Zadovoljni klijenti
Uspiješnog liječenja
pratioci
12
14
10

Ponedeljak-Srijeda

Četvrtak

Petak-Nedelja

Šta dobijate od moje pomoći

Riješenje Vaših problema

Sigurno

Godine iskustva su veoma bitne

Uporno

Nikad ne odustajem

Strpljivo

Do potpunog izliječenja

Milena

Zahvalnica Hidajeti

OVIM PUTEM ŽELIM DA SE ZAHVALIM GOSPOĐI HIDAJETI NA SVEMU ŠTO JE UČINILA ZA MENE I MOJU PORODICU. NA POČETKU NISAM NI SAMA VEROVALA DOK MI PRIJATELJICA NIJE PREPORUČILA. IMALA SAM PROBLEMA U KUĆI. SVAĐE SA MOJIM MUŽEM I DECOM SU BILE NEPODNOŠLJIVE,NISAM ZNALA ŠTA DA RADIM. KONSTANTNA NETRPELJIVOST JE BILA I UZROK MOJE PSIHIČKE NESTABILNOSTI. JEDNOSTAVNO IMALA SAM OSEĆAJ DA MI SE ČITAV ŽIVOT RUŠI,A JA I MUŽ SMO BILI PRED RAZVODOM. ZAHVALJUJUĆI GOSPOĐI HIDAJETI I NJENOM UČENJU I PRIDRŽAVANJU SVEGA ŠTO MI JE REKLA PROBLEMI SU NESTALI. MOJA ZAHVALNOST JE NEIZMERNA,HVALA DO NEBA!

klijenti

Njihove priče

5/5
SVAKO DOBRO I SVE NAJBOLJE MOJOJ DRAGOJ HIDAJETI. NEĆU OVDE DA PIŠEM KILOMETARSKO PISMO,ALI ĆU KRATKO I JASNO SVIMA REĆI. KAD TE U ŽIVOTU STISNE MUKA I UŽAS A KAD ZNAŠ DA ZA TO NEMA RAZLOGA I NAĐEŠ OSOBU POPUT HIDAJETE DA TI OČI OTVORI I POMOGNE,ONDA ZNAŠ KO JE KAKAV I KO JE KO. NEMAM RIJEČI KOJIMA MOGU DA SE ZAHVALIM DRAGOJ HIDAJETI.ZAHVALJUJUĆI TEBI HIDAJETA JA OPET ŽIVIM!
Rada
5/5
JA SAM IZ SRBIJE A OVO JE MOJA DRAGA ISCELJITELJKA KOJA JE IMALA TEŽAK RAD I DUGU BORBU I NIJE ODUSTALA DOK ME NIJE SPASILA I IZLEČILA LEČENJE JE TRAJALO DUGO ALI NJENA BORBA SA ZLO KOJE SAM IMALA U MENI I MOJA VOLJA JE POBEDILA EVO JA JE SADA JAVNO POZIVAM DA ONA BUDE MOJA KUMA JER JE JEDINO ONA ZASLUŽNA ZA MOJ OPSTANAK U ŽIVOTU. VOLIM TE PUNO, SPASITELJKO MOJA. SVAKI SUSRET SA TOBOM JE MOJ USPEH.
gOCA
5/5
„DUGO GODINA PATILA SAM OD HRONIČNE DEPRESIJE. GODINAMA SAM PILA ANTIDEPRESIVE. TOKOM OVE GODINE MOJE SE ZDRAVSTVENO STANJE POGORŠALO PA SAM ODLUČILA DA PROBAM ALTERNATIVNO LEČENJE. U ODABIRU IMALA SAM PROBLEM JER NISAM ZNALA KOGA DA KONTAKTIRAM ZA POMOĆ I TAKO LUTAJUĆI BACALA SAM UZALUD PARE SVE DOK NISAM NA PREPORUKU SAZNALA ZA GOSPOĐU HIDAJETU. TRETMANI GOSPOĐE HIDAJETA SU MI NEOPISIVO MNOGO POMOGLI I SADA SE OSEĆAM SUPER.
KLAUDIJA
ZAKAŽITE TERMIN

I riješite se Vaših problema